Aria Hotel Budapest

Aria Hotel i Budapest har utnämnts till en av det absolut bästa och lyxiga hotellen i världen. Detta är ett riktigt drömhotell som ligger i Budapests östra del där du dessutom kommer att ha nära till Nationalmuseet. Detta hotell är extra känt för sina exklusiva ostar och sin vinprovning och på eftermiddagarna kan du njuta av musikaliska toner. Det spelar ingen roll vilken typ av musik du gillar eftersom hotellet ser till att spela olika typer av musik, på olika delar av hotellområdet.

På anläggningen hittar man sammanlagt 49 rum med tillgång till både trådlös eller fast uppkoppling till internet, och en bemannad reception är tillgänglig dygnet runt för att du ska känna dig så bekväm som möjligt. Trots att Aria Hotell Budapest är av högre klass så är hotellet väldigt barnvänligt. Det är tydligt att det finns ett ordentligt fokus även på de yngre gästerna och sängar för bebisar finns om så önskas. Något som är mycket bra att veta om är att det är tillåtet med små husdjur att följa med och bo på hotellet. Detta inkluderar även hundar.

Det ska vara enkelt för gästerna på Aria Hotell Budapest att ta sig runt och utforska staden. Om du har tagit dig till hotellet med bil finns det goda parkeringsmöjligheter, och kommer du utan eget fordon finns bra transporttjänster att nyttja för allas bekvämlighet. Detta hotell är inte bara känt hos privatpersoner och högt uppsatta, utan många företag väljer även platsen för deras unika och enastående konferenslokaler.