Bästa familjehotellet i Spanien

Finns det någon plats i världen som är lika välbesökt av barnfamiljer som Mallorca? Vi tror knappast det! Under många, många år har Mallorca varit ett andra hem för skandinaver som ständigt fortsätter att återkomma år efter år. Det fantastiska med denna plats är att den är ordentligt anpassad till turister, samtidigt som den behåller den spanska kulturen till 100 %. Oavsett om du vill plaska runt i ett vattenland, ligga på stranden eller shoppa loss i staden är Mallorca den perfekta platsen.

Mallorca är dock inte en stad, utan en ö och vill du vara säker på att du hamnar på den bästa och mest familjevänliga platsen på ön är det området Alcuida som du ska sikta in dig på. På denna plats ligger nämligen ett av Spaniens mest populära familjehotell där välkända ansikten som Lollo och Bernie ser till att barnen ständigt är underhållna. Hotellet går under inget mindre namn än Sunwing Alcudia Beach, vilket tydligt visar att hotellet ligger nära en strand, men inte vilken strand som helst. Den vita och breda sandstranden sträcker sig långa vägar och här finns plats för tusentals sandslott.

På detta hotell kommer du att hitta rum som rymmer upp till hela 8 personer. Det är egentligen inte rum som det handlar om, utan hela lägenheter. Sammanlagt finns åtta stycken lägenhetsområden att välja mellan och barnaktiviteter anordnas varje dag. Förutom riktigt stora pooler hittar ni även ett lekland på hotellområdet och en barnklubb som ser till att barnen får utlopp för sin energi. Vill ni få ut så mycket av semestern som möjligt rekommenderas all inclusive för gratis glass och enorma middagsbufféer för alla.