JA Manafaru

Vem har inte drömt om att få resa iväg till Maldiverna? De kritvita stränderna och det turkosa vattnet har varit en dröm för många. Vissa har möjlighet att uppleva landet på riktigt, men för många förblir det just en dröm. Anledningen till detta är helt enkelt för att det kostar väldigt mycket och att det är en lång resa som inte alla klarar av.

Den finns en ö i Maldiverna som skiljer sig från alla andra. Det är nämligen på denna ö som landets mest lyxiga och eftertraktade hotell befinner sig. Ön går under namnet Manafaru Island och det är såklart därför hotellet har fått namnet JA Manafaru. Väljer du att bo på detta hotell behöver du inte oroa dig för störande grannhotell eller liknande, eftersom hotellet i stort sett äger hela ön mitt i Stilla havet. För att komma ut till ön gäller det inte bara att du tar ett eller två flyg till Maldiverna. När du väl har kommit till Maldiverna behöver du ta ytterligare ett flyg till öns privata landningsbana.

Som om detta inte vore nog för att göra hotellet till en av de bästa i världen så är alla rum individuellt inredda. Ditt rum kommer alltså inte att likna någon av de andras. Varje rum är försedd med en egen pool och en egen eldstad för den som vill njuta av en brasa om kvällarna. Här behöver du inte oroa dig för hårda hotellsängar eller madrasser som åker åt höger och vänster. Alla sängar har nämligen en madrass med så kallad memory foam, duntäcken och den absolut bästa kvaliteten på kuddar du kan tänka dig. Rummen har en 42-tums plasma tv och satellitkanaler för den som vill hänga på rummet ett tag, och tröttnar du på tv tittandet kan du hoppa ner i ditt alldeles egna och privata bubbelbadkar med en äkte regndusch.

Sammanlagt hittar du fyra stycken lyxiga och eleganta restauranger på hotellet, men området erbjuder allt mer så var inte rädd för att bege dig iväg och se dig omkring. Som du troligtvis redan är införstådd med så kommer du behöva lägga ut en hel del pengar om du vill bo på detta hotell. Bara själva biljetterna är kostsamma och hotellet är betydligt dyrare än så. Det finns en del tilläggsavgifter som du kommer att behöva hantera, t.ex. om du vill ha en extrasäng eller om du reser under en högtid som t.ex. jul eller nyår.