Ett av Europas lyxigaste hotell som få känner till

Abama Resort Teneriffa

Ett lyxigare alternativ är verkligen svårt att finna, Abama Resort är ett väldigt mysigt hotell med klass och stil på alla sätt. Här finns 400 hektar av välskött och exklusiv semesteranläggning. Du erhåller service, mat och underhållning i världsklass. Det finns en paradisstrand, spaanläggning och Europas bästa väder, det är allmänt känt att det är soligt vårväder på Teneriffa året om.

Teneriffas hemliga paradis

Hotellet är till för sina gäster och deras önskemål, målet är att ge alla gäster en underbar semester och upplevelse. Med utsökta lokaler och hög servicenivå så kan vi klara av de allra svåraste önskemålen. På Kanarieöarnas största Ö, Teneriffa, kan man göra otroligt mycket, men inom våra ramar finns allt som du kan tänka dig behöva för en slapp och avkopplande semester.

Avkoppling i världsklass

Utan stressen av den värsta turismen på Teneriffa så ligger Abamas exklusiva lyxanläggning. Här kan du utnyttja deras femstjärniga tjänster för en minnesvärd semester. Längtar du efter överdådig lyx så är detta alternativet för dig. Här kan man vila ögonen på havet eller den mäktiga vulkanen Teide. Det blir ett spektakulärt skådespel när solen går ner i havet, något som ingen kan tröttna på.

Här på ön finns en underbart växtliv med naturparker som skyddar miljön runt Abama Resort. Havet kan du se från nästan alla delar av anläggningen. På de nio restaurangerna så har två Michelin stjärnor, detta är förstås väldigt unikt. Detta är en plats där man visar upp sig i snygga miljöer, man går till middagen med rätt smink och foundation och snygga kläder, Abama är verkligen ett klasshotell.

Ett sportparadis

Du kanske inte bara vill slappa vid paradis stranden eller avnjuta massage på spa-avdelningen? Då har du möjlighet att paddla kanot eller testa på någon annan vattensport. Det finns en mycket bra golfbana i närheten och dessutom tennisbanor. Abama Resort är som en fristad som erbjuder precis det som man vill ha och önskar sig på en semester.

På stranden

Ta en ett dopp i Atlanten, njut av den underbara stranden på din lyxsemester. Här finns parasoller, hängmattor och en strandbar & restaurang som erbjuder goda drycker och fräscha luncher. Stranden är också en bra utgångspunkt för den som vill prova de olika vattenaktiviterna som surfing, segling, paddling och dykning, men se upp det finnas stora valar och delfiner i vattnet.

Stranden ligger skyddad av vulkanklippor och kan bara nås av den privata hissen eller till fots.

På golfbanan

Banan är över 6200 meter lång och är hela 315 meter över havsnivå. Det här kan man kalla för lyxgolf, ett landskap med över 25 000 exotiska palmer, vita bunkrar och småsjöar. Du tar dig lätt runt banan i en golfbil. Detta är arton hål som golfälskare inte får missa. Golfbana är känd som en av Spaniens bästa banor.

Välkommen till värmen.