Shinta Mani Resort

Kambodja, Kambodja, Kambodja. Finns det något land som man kan längta så mycket efter att få besöka? Knappast! Naturen är bland den vackraste som du kommer att skåda, men det gäller att åka till rätt plats. Ett av världens mest eftertraktade och lyxiga hotell befinner sig nämligen i detta land och det är precis det hotellet som du kommer att få läsa om här. Shinta Mani Resort är utnämnt till ett av världens bästa hotell enligt hemsidan Tripadvisor och vi har inte svårt att förstå varför.

Shinta Mani Resport är ett mycket glamouröst och lyxigt hotell som ligger nära Angkor Wat i Kambodja. Angkor Wat är en tempelstad som många har vallfärdats till för att besöka. På resorten kan du inte bara vänta en professionell och förstklassig service varje sekund av din vistelse, utan du kan även räkna med fantastisk mat, en riktigt stor och underbar pool och nära till allt som du möjligtvis kan vilja se och upptäcka. Detta hotell kan stoltsera med sina fyra stjärnor och med sin centrala placering i Siem Reap. Även om rummen i sig anses simpla så är det utsikten och hotellområdet som tar gästerna med storm. Alla rum vätter nämligen ut till den stora, turkosa polen och här finns det även utrymme för massor med poolhäng efter en lång dag av att utforska alla tempel. Är du ute efter ett familjärt hotell i högsta klass så är detta alternativet för dig!

Att rummen är simpla är ingenting som bör skrämma dig. De är fortfarande tillräckligt utformade för att passa även den som är ute efter något fräscht och modernt. Rummen är kliniskt städade och tillhandahåller air-conditioning, en tv, säkerhetsskåp för dina värdesaker och en kaffemaskin så att du kan vakna på rätt sida varje morgon. Alla har dessutom även en balkong eller i vissa fall en bred och privat veranda där du kan blicka ut över poolen. Badrum finns i alla rum och är av en storlek mindre, men fortfarande helt klanderfria. Vid en första anblick kan man tro att detta hotell endast riktar in sig till vuxna besökare, men sanningen är att hotellet faktiskt är utmärkt även för barn. Den stora poolen kommer locka både gamla och små och de underhållande uppträdandena blir ett minne för livet.