Bra familjehotell vid Medelhavet

Medelhavet är starkt förknippat med milslånga stränder, ett härligt klimat, vacker natur och fantastiska maträtter. Sanningen är att länderna kring medelhavet är de mest besökta av barnfamiljer över hela världen, men ändå är det kanske främst den svenska befolkningen som har fallit för miljön. Varje år reser tusentals familjer till länder som Grekland, Cypern, Bulgarien, Spanien och Turkiet för att ta del av sol, bad och härliga stunder.

Reser man med barn behöver man vanligtvis en annan typ av standard. Barn behöver inte bara en glass då och då, utan behöver underhållning, aktiviteter, ett ordentligt rum eller en trevlig lägenhet att bo i. Man behöver helt enkelt mer utrymme när man reser med barn. För att din resa ska bli lättare har vi valt ut fyra hotell på olika platser kring medelhavet som är helt fantastiska för den som vill ha en hög standard och resa med barn.

Aqua – På hotell Aqua i Turkiet kan du räkna med ett 4-stjärnigt hotell som beter sig som ett 8-stjärnigt. Hotellet har en privat strand och all inclusive ingår alltid. I området finns goda möjligheter till häftiga aktiviteter och mycket shopping.

Atlantica Aegean Blue – Detta Blue Star hotell ligger i Rhodos vilket är en populär semesterort i Grekland. Hotellet erbjuder tre stycken stora pooler och det finns även piratskepp och annat kul för barnen att leka med. Med fritt inträde till den närliggande vattenparken finns det inte tid att bli uttråkad.

Tamaris – Tamaris är ett 4-stjärnigt lägenhetshotell som ligger i Kroatien. Hotellet är nära till både strand, shopping och mängder med olika nöjen för stora och små. På hotellområdet finner du en pool med en separat del för mindre barn. Skönhetsbehandlingar erbjuds och även gratis bastu.

Hotel Dome Beach – Hotel Dome Beach är ett nyreonverat hotell med riktigt hög standard. Hotellet ligger beläget i Ayia Napa och passar perfekt för barnfamiljen. Välj mellan två stora pooler eller besök stranden som erbjuder vattensporter av olika slag. Barnklubb finns både under dag och kväll och shower för alla är ständigt igång.