Turin Palace Hotel

Har du funderat över att besöka Italien eller har du kanske redan flygbiljetterna bokade, men ännu inte har hittat ditt drömboende? Du kan sluta leta. Vi har nämligen plockat ut en riktig pärla till hotell som uppfyller alla dina önskemål och lite till. Detta fyrstjärniga hotell har utsetts till en av världens bästa av hemsidan Tripadvisor och hotellet ligger beläget i Turin, Italien. Utsidan är precis lika ståtlig och elegant som insidan. Byggnaden som hotellet ligger i är från år 1850, men har naturligtvis genomgått en ordentlig renovering för att kunna erbjuda sina boende gäster det absolut bästa. Här får du inte bara en utmärkt restaurang med mat i världsklass. Du får även tillgång till en mycket elegant och lyxig bar och ett högklassigt spa där du kan njuta av ett flertal olika typer av behandlingar.

Det som gör detta hotell så fantastiskt är dess läge. Hotellet är mycket centralt och ger därför möjlighet till mycket äventyr. Om du går endast fyra minuter kommer du att komma fram till Piazza Castello och orkar du gå lite till, 11 minuter, så når du fram till det fantastiska Piazza San Carlo. Är du ett riktigt fotbollsfan hittar du dessutom Juventus Stadium bara 8,3 km ifrån hotellet. Turin Placa Hotel efter 127 stycken väl inredda rum där alla har luftkonditionering, ett eget badrum med dusch och toalett, gratis toalettprodukter och en hårtork. Du kommer även att få tillgång till en telefon på rummet och ett säkerhetsskåp där du kan låsa in värdesaker. Behöver du en plats att förvara alla dina turistbroschyrer eller en plats att arbeta på så är alla rum även försedda med ett skrivbord.

Vad erbjuder hotellet?

Vi har redan räknat upp ett flertal saker som du kan få fri tillgång till om du väljer att bo på Turin Palace Hotel, men det slutar inte där. Är man ett fyrstjärnigt hotell måste man naturligtvis kunna erbjuda mer än ett privat badrum och en hårtork, eller hur?

För att du som gäst alltid ska kunna känna dig säker när du bor på hotellet så erbjuds dygnet runt service i receptionen. Det finns alltså alltid någon som du kan fråga om vägvisning eller få hjälp av om det så skulle behövas. Hotellet erbjuder även sina gäster en business-service och ett otroligt vackert spa där du kan njuta efter en stressig dag på stan eller en lång konferens. I spaet hittar du både kroppsbehandlingar, ansiktsbehandlingar och olika typer av massage. För den som vill hålla kroppen i trim finns det även bastu och ett gym där du kan göra av med energi. Efter ett träningspass eller avslappnande massage gör du rätt i att besöka den vackra hotellrestaurangen eller slappa med en god drink i baren. Frukostbuffé ingår för alla gäster.